Chat with us, powered by LiveChat

Rullemadrasser

Vi kan ikke finde produkter, som matcher udvælgelsen.

Rullemadras

En rullemadras er den ideelle måde at beskytte og forlænge levetiden på din topmadras og madras på. Rullemadrassen lægges oven på det øverste madraslag i sengen, hvor den forebygger slitage. Samtidig får du mulighed for at tilføje et økologisk kontaktlag med din seng, som er fri for skadelige kemikalier. Det får du helt automatisk med i prisen, hvis du vælger en rullemadras fra Sengetid.dk.

Rullemadrassens vigtigste rolle er først og fremmest at fungere som slidlag oven på de øvrige madrasser i sengen. Rullemadrassen er nemlig meget tyndere end topmadrassen og giver derfor ikke de samme muligheder for at justere liggekomforten og tillade kroppen at ånde, sådan som topmadrassen gør.

Men i hverdagen tager rullemadrassen toppen af sliddet på madrasserne. Den sikrer også mod, at eventuelle uheld trænger ned i eller misfarver de underliggende madraslag. Derved forlænger rullemadrassen levetiden på de øvrige madrasser i sengen.

Samtidig er rullemadrassen væsentlig billigere at udskifte, hvis uheldet skulle være ude, eller rullemadrassen er blevet slidt efter mange års tro tjeneste.

Rullemadrasser tilføjer et økologisk toplag til din seng

Samtidig giver en rullemadras mulighed for at tilføje et økologisk slidlag til din seng. For køber du din rullemadras hos Sengetid.dk, får du en rullemadras som er Oeko-tex certificeret. Det betyder, at den er 100 % fri for skadelige kemikalier og nedsætter risikoen for gener, hvis du lider af allergier.

Ved uheld kan rullemadrassen vaskes i vaskemaskinen. Men lad være med at forsøge at tørre den i tørretumbleren, og følg både vaske- og tørreanvisninger nøje. Så undgår du, at rullemadrassen krymper unødigt.

Vores rullemadrasser kan vælges på det mål, som passer til netop din eller jeres seng. Vi fører dem i flere størrelser fra 80 x 200 cm til enkeltsenge og op til 210 x 210 cm i længde og bredde til king size dobbeltsenge.

Så bestil din rullemadras i dag og forlæng levetiden på din seng