Chat with us, powered by LiveChat

Madrasser 180x210

Filtrering

Varer 1-24 af 32

pr side
Side
Faldende
 1. Dansk produceret
  Altid gratis fragt
  Rentefri finansiering
 2. Dansk produceret
  Altid gratis fragt
  Rentefri finansiering
 3. Dansk produceret
  Altid gratis fragt
  Rentefri finansiering
 4. Dansk produceret
  Altid gratis fragt
  Rentefri finansiering
 5. Dansk produceret
  Altid gratis fragt
  Rentefri finansiering
 6. Dansk produceret
  Altid gratis fragt
  Rentefri finansiering
 7. Dansk produceret
  Altid gratis fragt
  Rentefri finansiering
 8. Dansk produceret
  Altid gratis fragt
  Rentefri finansiering
 9. Dansk produceret
  Altid gratis fragt
  Rentefri finansiering
 10. Dansk produceret
  Altid gratis fragt
  Rentefri finansiering
 11. Dansk produceret
  Altid gratis fragt
  Rentefri finansiering
 12. Dansk produceret
  Altid gratis fragt
  Rentefri finansiering
 13. Dansk produceret
  Altid gratis fragt
  Rentefri finansiering
 14. Dansk produceret
  Altid gratis fragt
  Rentefri finansiering
 15. Dansk produceret
  Altid gratis fragt
  Rentefri finansiering
 16. Dansk produceret
  Altid gratis fragt
  Rentefri finansiering
 17. Dansk produceret
  Altid gratis fragt
  Rentefri finansiering
 18. Dansk produceret
  Altid gratis fragt
  Rentefri finansiering
 19. Dansk produceret
  Altid gratis fragt
  Rentefri finansiering
 20. Dansk produceret
  Altid gratis fragt
  Rentefri finansiering
 21. Dansk produceret
  Altid gratis fragt
  Rentefri finansiering
 22. Dansk produceret
  Altid gratis fragt
  Rentefri finansiering
 23. Dansk produceret
  Altid gratis fragt
  Rentefri finansiering
 24. Dansk produceret
  Altid gratis fragt
  Rentefri finansiering

Varer 1-24 af 32

pr side
Side
Faldende

Madrasser til alle behov og præferencer

Her på Sengetid.dk finder et bredt udvalg af alle vores bedste madrasser. Sengetid.dk er en 100% online drevet butik, som vi har udstyret med nogle af de bedste og mest funktionelle senge på markedet netop nu. Vi har skåret mellemleddet væk, så du ikke betaler en højere pris til en dyr butik, der også skal betale husleje. Derfor får du alle vores senge til lave netpriser, hvor kvaliteten er i højsæde. Uanset, hvilken type madras du søger, har vi en til dit behov. Vi får alle vores senge og madrasser produceret på en fabrik i Jylland, hvor alt bliver kvalitetstestet til perfektion. Vi kan til enhver tid stå 100% inde for vores produkter, og derfor giver vi op til 25 års garanti på såvel sengeramme og fjedre. Er du på udkig efter en slidstærk og komfortabel madras, der kan holde i rigtig mange år, er Sengetid.dk det helt rette sted at lede.

Boxmadras - en simpel og komplet seng

En boxmadras er måske den mest udbredt form for seng i Danmark. Det er en meget simpel madras, som kan stå alene. Den består af en massiv sengeramme, der indeholder en lang række pocket-fjedre eller multipocket-fjedre. Yderligere er der et lag polstring, som ligger ovenpå fjedrene og er pakket ind i en tyk tekstil for beskyttelse af fjedrene, så du ligger optimalt. Vil du have en madras og en seng, der er nem at samle, kommer alle vores boxmadrasser med ben, som blot skal skrues fast. Nemmere bliver det ikke. Dertil har vi udstyret samtlige boxmadrasser med en topmadras, så du ikke skal tænke på noget som helst. Til trods for sin simple opbygning og konstruktion er der stadig masser af komfort i den, og du kan vælge fjedre og hårdhed efter behov.

 

Springmadras - perfekt til den flotte sengeramme

Ser du din seng som et møbel, der gerne må være elegant og se godt ud i rummet, er en springmadras ideel til at passe sammen med en flot sengeramme med hovedgærde. Denne type madras bliver typisk brugt i toppen af både elevationssenge og kontinentalsenge og passer glimrende sammen med en sengeramme. En springmadras er ikke beregnet til at ligge direkte på gulvet, hvorfor der kræves en kraftig lamelbund. Dette gør man for, at madrassen bedre kan ånde og ventilere, så du får det maksimale ud af dens egenskaber. Den holder sig frisk i længere tid, da ventilationen medvirker til, at du har nemmere ved at komme af med dine kropsvæsker, som efterfølgende fordamper ved netop ventilation. En springmadras kommer også med en kerne af fjedre i enten pocket eller multipocket.

Skummadras - ideel til en elevationsseng

En skummadras minder meget om en springmadras. Denne type er dog noget blødere, da den ikke indeholder en kerne med fjedre. Der er heller ikke en ramme på, hvorfor den bruges bedst som en del af en elevationsseng eller en kontinentalseng. Den er meget velegnet til en sengeramme og bør ligesom springmadrassen ikke placere direkte på gulvet, da den ikke kan ventilere optimalt på den side, der vender ned mod gulvet. Vil du have en perfekt elevationsseng, hvor madrassen følger elevationen bedst muligt, er en skummadras det oplagte valg. Det er naturligvis forskelligt, hvor blødt vi kan lide at ligge, hvor du med en skummadras virkelig får en blødt underlag, hvis dette er rart og optimalt for dig og din krop.

Sådan vælger du den rigtige madras til dig

For at sikre den bedst mulige søvnkvalitet kræver det, at du forstår at identificere dine unikke behov, hvad angår valg af madrasser. Det gør du ved at være bekendt med din vægt, og om du har nogle skavanker eller svagheder, hvor der bør udvises særlige hensyn. For at finde den rette madras bør du se på, hvad du har brug for i hverdagen. Her tænkes der på, om den skal have nogle særlige funktioner som for eksempel elevation, have en god højde, sengeramme osv. Er du mest til en simpel og enkel seng, der fylder mindst muligt, kan en boxmadras være ganske udmærket. Har du brug for at ligge i en god højde og behov for flere komfort, er en kontinentalseng oplagt, da du kan sammensætte den, som du har lyst. Her kan du blandt andet vælge en god boxmadras i bunden samt en dejlig, blød og behagelig springmadras og topmadras i toppen. Vil du gerne være fleksibel og kunne indstille din seng, vil en elevationsseng med en boxmadras og en springmadras eller skummadras i toppen være optimal.

Madrassens hårdhed har stor betydning

Det er ikke nok blot at vælge en madras. Madrasser har forskellige hårdheder, hvor en mand på 100 kg har andre behov end en pige på 40-60 kg. Der er nogle ganske glimrende retningslinjer, der gør sig gældende, når du skal vælge den rette hårdhed til dig. Uanset om du vælger en boxmadras eller en springmadras, har de begge en kerne med fjedre. Nogle har endda et dobbelt lag. Afhængigt af din vægt er disse udstyret med henholdsvis pocket- og multipocket-fjedre. Disse indeholder nogle særlige komfortpunkter, som er opdelt i hele fem zoner. Det er særligt hofte, nakke, skuldre, lænd og ryg, som får ekstra støtte, da det er her, hvor kroppen er tilbøjelig til at synke for langt ned. Du vælger den rette hårdhed således, at hvis du vejer mindre end 75 kg, skal du have en madras med pocket-fjedre i medium fasthed. Vejer du mellem 75 kg og 90 kg, skal du have en madras med pocket-fjedre i fast hårdhed. Ligger du over de 90 kg, skal du have en madras, der indeholder multipocket-fjedre samt en fast hårdhed.

Jo mere vægt - jo mere støtte

Grunden til at man skal have forskellige madrasser og hårdheder, når man vejer noget forskelligt, skyldes, at jo mere pres, der lægges på fjedrene, jo mere trykaflastning og hårdhed skal de have. I en madras med multipocket-fjedre er der flere fjedre til at give modstand, således at kroppen ikke synker ned i en i en uhensigtsmæssig position. Den optimale position er med rygsøjlen helt vandret og parallel med sengerammen. Derfor hjælper det at have en hårdere madras, som er i stand til at give den fornødne støtte og support, hvor den kræves. Det hele handler i bund og grund om at etablere det bedst mulige fundament for god nattesøvn.

Vælg madras med omhu

Når du søger efter gode madrasser til din nye seng, anbefaler vi på det varmeste, at du vælger med omhu. Folk betaler gerne en halv million for en bil, som de måske bruger en time eller to i om dagen og leder derfor grundigt efter den perfekte bil. Optimalt set ser man lige så grundigt efter, når man skal finde den rette seng. Det er her, hvor du bruger en rigtig stor del af dit liv, og hvor du skal lade op til næste dages gøren og laden. Brug derfor din sunde fornuft og vælg efter, hvad du er overbevist om, at din krop har brug for. Heldigvis er vores senge i et humant prisleje, da vi tilbyder yderst konkurrencedygtige priser på senge af høj kvalitet til alle behov.

Topmadras - sådan vælger du den rigtige

En stor del af helhedsindtrykket af en seng stammer fra topmadrassen. Alle vores senge er udstyret med en rigtig god og luksuriøs topmadras i enten 40 mm eller 60 mm. Du skal dog stadig tage stilling til, hvilken type skum der passer bedst til dig. Da det er topmadrassen, du har den egentlige kontakt med, bør denne også være af en sådan kaliber, at du kan fornemme kvaliteten af den i det øjeblik, du lægger dig på den. Vi tilbyder to typer skum, som hver har deres unikke kompetencer. 

Vores meste almindelige, som passer på tværs af vægtklasser, er vores Latex topmadras. Her får du en elastisk topmadras, som uanset vægt presser så meget imod, at du ikke kan undgå at ligge perfekt. Den sørger hele tiden for, at du opnår den optimale position, så din rygsøjle er rank og lige. Ydermere er den formidabel til at ventilere, således at du ikke overopheder om natten. Er du derimod til en mere nærværende topmadras, som tilfører masser af varme om natten, er vores Celcius topmadras perfekt. Her får en memory skum, som gør, at du synker helt ned i den, da den følger din kropstemperatur. Det er nærmest som at have en ekstra dyne, der svøber sig om dig og yder god støtte samtidig. Se vores guide til valg af topmadras.

Med eller uden elevation

Vil du have en elevationsseng, er det vigtigt at se på, hvilken madras der er optimal. Som før nævnt er der nogle madrasser, der er bedre til elevationssenge end andre, hvorfor du klart bør være opmærksom på dette. Ved elevation kan du få en madras med en såkaldt madrasbremse, som gør, at madrassen ikke glider, når du benytter af dig af elevationen for at indtage en given position. Med elevation kan du ligge, som du vil, og du bliver ekstremt fleksibel. Du har nu ikke bare den rette madras til dine behov, men du kan også se TV, læse bøger, sidde med din iPad eller noget helt femte i en mere optimal position. Se vores udvalg af elevationssenge.