Om Sengetid.dk

Med dybe rødder i Norden, hvad angår design og kvalitet, er vi hos Sengetid.dk et dansk firma, der, i samarbejde med vores danske produktion, producerer og forhandler alt til soveværelset til konkurrencedygtige priser. Æstetik, elegance og funktionalitet er nogle af vores vigtigste kerneværdier, som vi tager udgangspunkt i, når vi designer, udvikler og producerer. Vores eksistensgrundlag beror på uovertruffen kvalitet i samtlige processer, da det er en forankret del af vores DNA at arbejde med afsæt i at alt, skal kvalitetssikres og testes til perfektion.

Ingen dyre mellemled

Med ønsket om at kunne tilbyde forbrugerne en nem og brugervenlig webshop, hvor dyre mellemled er sparet væk, har vi skabt Sengetid.dk præcis, som vi selv kunne tænke os at købe senge og tilbehør online. Vi betaler ikke for dyre lokaler og showrooms, hvorfor vores priser er presset helt i bund. Vi er 100% online og kan derfor koncentrere os om at levere en bred produktvifte med nogle af de bedste senge overhovedet på markedet lige nu. Med eksakte beskrivelser og guides får du fyldestgørende informationer, som siger mere end at prøve flere forskellige senge, som du alligevel ikke tester mere end blot et minut eller to.

Bæredygtig virksomhed

Hos Sengetid.dk er vi et ung og dynamisk team af passionerede fagspecialister, som bestræber os på at udstyre kvalitetsbevidste købere med senge af formidabel kvalitet. Vi lægger utrolig stor vægt på at give vores kunder masser af værdi for pengene, hvorfor kvaliteten er i højsæde. Vi får produceret alle vores produkter på egen fabrik i Jylland, hvor vi værner om arbejdsforholdene. Vi anvender lutter kvalitetsmaterialer og dygtige, danskere håndværkere, som arbejder under ordnede forhold. Bæredygtighed ligger os meget på sinde, da vi værner om miljø og udviser stor respekt for det samt giver en god pris til såvel leverandører og produktionsmedarbejdere på vores fabrik.

Tårnhøjt serviceniveau

For at levere den bedst mulige service og vejledning til vores kunder består vores team udelukkende af kyndigt og uddannet personale, som ved alt om vores senge og tilbehør. Selv efter lukketid kan du få hjælp på vores side, så du nemmere kan finde, hvad du søger og behov for. Har du brug for råd og sparring til at finde den perfekte seng til dig, er vi altid behjælpelige med at finde en løsning, som imødekommer dine unikke behov og ønsker. Alle senge er af fremragende kvalitet, hvorfor du kan være helt sikker på at finde en, der passer til dig.

Innovativ tankegang

Med Sengetid.dk har vi skabt et fundament, som gør det nemmere for dig at vælge den optimale seng til den bedste online pris. Hos Sengetid.dk er vi af den overbevisning, at den rette seng fremmer livskvaliteten, da søvn er afgørende for vores evne til at fungere i hverdagen. Derfor har vi tænkt ud af boksen for at kunne servere og ikke mindst præsentere vores mange fantastiske senge på en sådan måde, at man som forbruger øjeblikkeligt kan identificere den gode kvalitet og vælge på baggrund af værdifulde informationer. Hos os er der altid åbent i shoppen, så du kan købe ny seng, når det passer dig.

30 dages returret og op til 25 års garanti

Har du spørgsmål til vores mange senge, funktionalitet eller materialer, er du altid velkommen til at kontakte os. Vores serviceniveau er højt, da vi lever af glade og tilfredse kunder. Du kan derfor altid forvente en imødekommende og hjælpsom medarbejder, som er opsat på at finde en seng til dig, som lever op til dine forventninger. Vil du have gode, holdbare og slidstærke senge af usædvanlig høj kvalitet, finder du dem her på Sengetid.dk. Og så har vi 30 dages returret, så du nok skal finde en seng, der passer samt 25 års garanti på flere af vores senge.

Sengetid støtter disse initiativer

Miljøvenligpakning


Produkt føjet til produktsammenligning!