Dyner og puder 

Der er 71 produkter.

Dyner puder og hovedpuder fra Sengetid

Dyner og puder i fineste kvalitet

Når det kommer til at få god nattesøvn, kommer vi ikke udenom dyner og puder. Begge er vigtige ingredienser for at ligge godt og trygt om natten, hvorfor kvaliteterne af disse har afgørende betydning for, hvorledes du sover hele natten. Her på Sengetid.dk finder du et lækkert udvalg af de fremmeste dyner og pud...

Dyner puder og hovedpuder fra Sengetid

Dyner og puder i fineste kvalitet

Når det kommer til at få god nattesøvn, kommer vi ikke udenom dyner og puder. Begge er vigtige ingredienser for at ligge godt og trygt om natten, hvorfor kvaliteterne af disse har afgørende betydning for, hvorledes du sover hele natten. Her på Sengetid.dk finder du et lækkert udvalg af de fremmeste dyner og puder lige nu, hvor du kan vælge efter behov. Uanset hvilken type du er til, finder du noget for enhver smag og til enhver årstid her i shoppen. Vi får alle vores produkter fremstillet på egen fabrik i Jylland, hvor alt skal leve op til strenge krav og certificeringer. Derfor kan du være sikker på, at du køber sunde dyner og puder, når du handler hos os, og prisen er blandt de laveste, da vi er 100% online drevet og har skåret de dyre mellemled væk.

Sommer, vinter eller helårs

Søger du sommer-, vinter- eller helårsdyner og puder, kan du med fordel vælge ud fra, hvad du har det bedst med om natten. En sommerdyne er som regel dejlig kølig at sove med, da den ikke er for tyk eller for godt foret. En helårsdyne er medium varm, da den er en god allround-dyne, som kan lidt af det hele. Vinterdyne er beregnet til at varme rigtig godt, hvorfor denne naturligvis er velegnet til dig, der har det koldt generelt og særligt om vinteren. Alle vores dyner er fyldt med gåsedun, andedun eller moskusdun, hvilke er glimrende kvaliteter, som bidrager væsentligt til den gode søvn. Det vigtigste er, at det føles behageligt at sove med din dyne og din hovedpude. Er dynen for varm, kan det give overophedning. Er den for kold, fryser du og kan blive syg. Når det kommer til hovedpuder skal du sørge for, at du ligger ergonomisk korrekt med hovedet, således at du ikke ligger for højt og får ondt i nakke, ryg og skuldre. Vi fylder vores puder med enten memory skum eller almindelig naturfyld.

Find den rigtige størrelse

Når du skal vælge dyner og puder, er det vigtigt at have størrelsen in mente. Køber du en dyne og en hovedpude, som er for lille, vil du opleve, at du ikke får tilstrækkeligt ud af dem. Typisk er problemet størst, hvad angår dyner. Sover du bedst med en enkeltdyne, dobbeltdyne eller en ekstra lang dyne? Vil du sikre dig, at du får rigeligt til at dække din krop, bør alle over 180 cm vælge en ekstra lang dyne. Det er bedre at have noget at give af end at have for lidt. Det vil blive et irritationsmoment i løbet af natten, hvorfor dyner og puder i de rigtige størrelser er vigtige. Tag som udgangspunkt en dyne, der er 30 cm længere end dig og 30 cm bredere i brystmål. Vi er alle forskellige og har hver vores præferencer. Det vigtigste er blot, at man føler sig godt tilpas med en pude, der støtter de rigtige steder og en dyne, der dækker hele kroppen - også ved bevægelse.

Læs mere »
Produkt føjet til produktsammenligning!