Chat with us, powered by LiveChat

Dreamline Natur Komfort 140x200 cm

15.995,00 kr

  • Dansk design og håndværk
  • 10 cm topmadras i højeste kvalitet af natur latex med vaskbart betræk
  • Valgfri eksklusive runde ben
  • Hele 4 komfortlag
  • Produceret i Danmark
  • 25 års garanti
  • Totalhøjde med 10 cm ben: 72 cm
  • GRATIS levering 20-35 hverdage - (Læs mere)
  • Nordisk kvalitet som skinner igennem alle materialer - (Læs mere)
  • Rentefri finansiering - (Læs mere)

Konfigurer Dreamline Natur Komfort 140x200 cm

Natur Topmadras - 100% Latex - Hvid - 160x200 cm   + 0,00 kr

* påkrævede felter

Luk vinduet

15.995,00 kr

Dreamline Natur Komfort 140x200 cm
Dreamline Natur Komfort 140x200 cm

På lager

Beskrivelse

DREAMLINE Natur Komfort

Vil du have noget af det absolut bedste inden for kontinentalsenge, er vores "Dreamline Natur Komfort" noget af det fremmeste, vi har i vores sortiment. Her er komfort i højsædet, idet sengen er bygget op efter den klassiske kontinental opbygning, hvor komfort kommer i hele 4 lag: boxmadras med dobbelt lag pocketfjedre, springmadras med smartpocket fjedre samt latex polstring og 10 cm Norhland Natur topmadras i 100% natur latex. Den bliver produceret på vores fabrik i Jylland, hvor kvalitetsbevidste, danske håndværkere bygger med stor viden og teknisk forståelse for de forskellige komplekse elementer.

Sengen er en kombination mellem komfort og funktionalitet, og fusionerer det eksklusive og det fornødne, som danner fundamentet for den perfekte søvn. Ved at investere i en "Dreamline Natur Komfort", får du indsigt i hvad en kvalitetsseng er, og hvordan det føles at sove som en drøm!

Komfort i flere niveauer

Som seng er en kontinental seng høj og robust. Den er opbygget i 3 lag, og adskiller sig derfor fra konventionelle senge, da den byder på komfort i flere lag. I bunden har vi en boxmadras med dobbelt lag pocket fjedre, som er indrammet af en ramme, lavet af langtidsmodnet svensk fyrretræ. Oven på boxmadrassen ligger der en lækker springmadras med smartpocket fjedre, belagt med 40 mm Latex, som sikrer en endnu bedre komfort. 
Smartpocket fjedre er intelligente posefjedre hvor de øverste 5 cm af fjedrene er bygget til at man kan synke ned i madrassen der hvor der kommer et større pres fra kroppen, sådan at man ligger plant med rygsøjlen. Det er især ved skulder og hofte parti. De resterende 18 cm af fjedrene bestemmer fastheden af madrassen, og giver den rigtige støtte. På den måde giver hver enkelt fjeder individuel zoneaflastning og sikrer at man får optimal støtte. 
Latex er et ventilerende stof, og de 40 mm latex polstring gør springmadrassen super åndbar og afviser dermed også eventuel fugt der kunne samle sig i sengen.  Sidst men ikke mindst har vi det sidste komfortlag i form af 10 cm  varmeregulerende topmadras vævet i bamboo. Sengen er pakket ind i tykt og slidstærkt tekstil, som beskytter underlaget. De mange niveauer giver sengen en god højde, og gør både ind- og udstigning nemmere. Både sengeramme og fjedre kommer med 25 års brudgaranti.

Natur topmadras fuldender værket 

Ønsker du en naturlig topmadras i højeste kvalitet af natur latex? Så er Dreamline Natur Kofort et godt valg. Der er sket en stor udvikling på topmadras området. Med til denne model følger der en rigtig lækker naturlig topmadras på hele 10 cm i 100% natur latex. Latex giver en grundig ventilerende effekt under din nattesøvn. Udover det giver natur topmadrassen en formidabel trykaflastning og leder varmen væk fra kroppen, således at du oplever, at den understøtter dine behov på fornem vis. Topmadrassen betræk er vævet i 3D bamboo stof som er meget ventilerende, og så er det vaskbart.

Vælg seng med omhu og tænk på dine behov

Når du skal vælge den rette seng, er det essentielt for din søvn, at du ser på dine behov frem for alt andet. Det er en investering i sundhed, velvære og livskvalitet, da du restituerer i din seng. Derfor skal den imødekomme din krops behov og ønsker, så kroppen får den støtte og komfort, den har brug for. Vælg derfor med omhu - det er en investering for livet.

Teknisk information

Teknisk info
BadgesNaturlatex (badge)
BrandNorhland
TypeKontinentalseng
Produceret iDanmark
SerieDreamline
Garanti25 års garanti på ramme og fjederbrud
Standard 100 by OEKO-TEXJa
Højde72 cm. total (10 cm. ben, 31 cm. boxmadras (bund), 21 cm. springmadras (midt), 10 cm. topmadras)
Længde200 cm
Bredde140 cm
FarveLys grå, Mørkegrå, Sort, Blå, Sand
Inkl. i prisenAltid komplet seng inkl. topmadras, ben og levering (til kantstenen)
MadrastypeBoxmadras med dobbelt pocketfjedre & Springmadras med smartpocket fjedre og 40 mm Latex polstring på begge sider af madrassen (smartpocket fjedre)
FjedreSmart pocket - Intelligent fjeder, med to fjedre i hver fjeder (op til 504 stk /m2)
PolstringLatex polstring
Har trådløs fjernbetjeningNej
Kan styres fra APPNej
Lys under sengenNej
Skal den samlesMeget simpel at samle, kræver ingen værktøj
StofNorhland eksklusiv møbelstof
TopmadrasNATUR LATEX topmadras i højeste kvalitet af latex og med vaskbart betræk
AntiskridJa
BenStandard er 10 cm - fås i flere størrelser

Om Sengetid

Sengetid er eksklusiv forhandler af Norhland som laver håndlavede kvalitetssenge i absolut topklasse. Norhland er et livsstilsbrand, der er sammensat af tre smagfulde ingredienser: Indretning, Design og Håndværk. Norhland tager de stolte nordiske håndværkstraditioner alvorligt, og sengene fra Norhland er naturligvis designet og fremstillet i Danmark. Men når du vælger en seng fra Norhland, så er der trods det smukke ydre ikke gået på kompromis med funktionaliteten.
Norhland senge er ikke bare smukke, de er funktionelle designobjekter. En anden essentiel ting for Sengetid er, at Norhland sengene i kraft af deres æstetiske kvaliteter nemt og naturligt kan bidrage til drømmeindretningen. Norhland er nemlig ikke bare leverandør af god søvn, men også af et enkelt, nordisk designudtryk. Dét er vigtigt, når du skal skabe et soveværelse med en unik stemning, der samtidig signalerer renhed og velvære..

 
Læs mere

Vi samler på glade udhvilede kunder

God hjælp til at afklare spørgsmål…

God hjælp til at afklare spørgsmål inden købsbeslutning. Nemt at bestille den ønskede seng. Endelig blev sengen leveret - og båret ind - til aftalt tid. Samlet set en god oplevelse.

Kun rosende ord

Super service fra start til slut. Fin rådgivning over telefonen og nem bestilling.
Fik sengen leveret på den aftalte tid.
Vil bestemt anbefale til andre.

Absolut 5 meget store stjerner

ALT hvad der loves, bliver overholdt 100%. Tak til jer samt jeres fragtmænd, der også yder fantastisk god service.
Karin Sørensen, Herlev

Super god service på trods af, at vi måtte returnere sengen.

Har hele vejen igennem fået super god service hos Sengetid. Desværre kunne en dårlig ryg ikke finde sig tilpas i den købte seng, men selv her viste sengetid virkelig god kundeservice. Først ændring af topmadras og hårdhed, og da dette desværre ikke ændrede noget tog de sengen retur. Alt i alt en rigtig god oplevelse at handle med dem.

Se flere