Chat with us, powered by LiveChat

Hvad er en kontinentalseng?

Hvad er en kontinentalseng?

Der findes utrolig mange forskellige sengetyper og ting, man potentielt kan sætte sig ind i, når man skal anskaffe sig en ny seng. Og det kan ærligt talt virke en smule indviklet og uoverskueligt, da man jo ikke køber en ny seng særligt ofte.

Vi får ofte spørgsmål fra vores kunder om, hvad en kontinentalseng egentlig er, og hvad der gør den til noget særligt. Derfor har vi valgt at skrive dette indlæg, så du kan læse mere om, hvad der udgør en kontinentalseng, og hvad der er specielt ved netop denne populære sengetype.

Hvad er fordelen ved en kontinentalseng?

Der er flere gode grunde til at vælge en kontinentalseng. For det første er en kontinentalseng ubetinget den sengetype, hvor du får det største komfortniveau, fordi der er tilført et ekstra komfortlag. Dermed er der større fokus på korrekt trykaflastning end ved en traditionel seng. For det andet har kontinentalsengen et eksklusivt look, som med sine minimalistiske træk passer ind i ethvert hjem. 

Sengen er det mest essentielle møbel i hjemmets nok vigtigste rum, og den er ganske definerende for soveværelset. Derfor betaler det sig at prioritere både komfort og æstetik.

Flere komfortlag

Det særlige ved en kontinentalseng er, at den er udgjort af flere komfortlag.

Typisk består en kontinentalseng af tre forskellige lag:

  1. En boxmadras
  2. En springmadras
  3. En topmadras

En kontinentalseng har tre komfortlag og er opbygget af en træramme, der omkranser den nederste madras, boxmadrassen, som kan betragtes som værende det nederste komfortlag. Oven på denne madras ligger springmadrassen, altså endnu et komfortlag. Øverst ligger topmadrassen, som udgør kontinentalsengens sidste komfortlag. Med denne opbygning sikrer du dig den ultimativt bedste liggekomfort. 

Alle tre komfortlag er med til at sørge for, at kontinentalsengen trykaflaster de korrekte steder, for eksempel ved hoved-, skulder-, og hofteområdet, så den kan give sig efter vægtbelastningen og tilpasse sig de korrekte steder. På denne måde giver de tre komfortlag maksimal støtte op gennem hele sengens opbygning.

De tre komfortlag, som en kontinentalseng indeholder, gør også, at selve sengen bliver lidt højere end øvrige sengetyper, hvilket kan være med til at give en mere ideel udstigningshøjde. Og endeligt har en kontinentalseng den fordel, at du undgår det irriterende hul i midten af sengen, som man oplever i de fleste dobbeltsenge. Her sørger topmadrassen i en kontinentalseng nemlig for, at hullet dækkes til, så du oplever sengen som én helhed.

Dermed kombinerer en kontinentalseng alle de fordele, du måske kender fra spring- og boxmadrasser, med et minimalistisk og eksklusivt design, så flere sanser bliver tilfredsstillet samtidig.

Et smukt ydre

Mange vælger også en kontinentalseng på grund af udseendet. En kontinentalseng har ofte et mere eksklusivt look og er mere indbydende at se på, end en traditionel seng, fordi den typisk fylder lidt mere i rummet og syner af en større og mere kompakt seng, hvilket den i realiteten også er. 

På denne måde kan man med en kontinentalseng skabe en “kingsize”/master bedroom vibe i soveværelset, hvor det store, smukke møbel kan få lov til at eje rummet og lade enhver gæst tænke, at den store seng ser så lækker og indbydende ud, at de selv har lyst til at eje én. 

Kontinentalsengen har altså et kompromisløst stilrent design i sig selv, og tilføjer man en smuk sengegavl, vil det give en “prikket over i’et”-effekt, så du kan skabe den perfekte oase i dit soveværelse.

Lang levetid og god kvalitet

En kontinentalseng besidder en meget robust opbygning, der gør, at den kan holde i mange år. 

Alle vores senge er desuden FSC-mærkede, hvilket betyder, at vi planter et træ, når vi fælder et. Samtidig er stoffet ØKO-TEX certificeret, som stiller høje krav til indholdet af kemiske stoffer, hvilket betyder, at du får en seng, som er fuldstændig fri for unødvendige kemikalier.

Udvalg af kontinentalsenge på markedet

Der findes mange forskellige kontinentalsenge på markedet. De fleste sengeforhandlere har denne sengetype, da det sammen med elevationssengen er den mest populære sengetype på markedet.

Hos Sengetid har vi et bredt udvalg af nordiskproducerede kontinentalsenge i høj kvalitet. Når du køber en kontinentalseng hos os, får du ikke bare en seng, som giver dig støtte og komfort og sikrer, at du vågner veludhvilet med fornyet energi – du får også et elegant møbel, som er æstetisk smukt og eksklusivt i ethvert soveværelse. Du får desuden altid mindst 15 års garanti på brud af sengeramme og fjedre, når du køber en kontinentalseng hos Sengetid.

Få hjælp af vores rådgivere

Vi håber, du fik svar på, hvad en kontinentalseng er. Skulle du stadig stå tilbage med nogle spørgsmål, er du altid velkommen til at ringe til en af vores dygtige rådgivere på telefon 70 60 55 53 eller skrive til os på hej@sengetid.dk

Du kan også benytte dig af chatfunktionen på vores hjemmeside. Vi sidder klar ved tasterne og ved telefonen til at vejlede og rådgive dig i, hvilken sengetype, der passer bedst til dig, så du med ro i maven kan anskaffe dig en drøm af en ny seng.

Relaterede produkter