Hvad er en Kontinentalseng

Der findes forskellige sengetyper og vi får nogle gange spørgsmålet fra vores kunder hvad en kontinentalseng egentlig er. Derfor har vi valgt at skrive dette indlæg for at du kan læse mere om hvad der udgør en Kontinentalseng og hvad der er specielt ved netop denne sengetype.

Flere komfortlag

Det særlige ved en kontinentalseng er, at den er udgjort af flere komfortlag. Oftest er en kontinentalseng udgjort af tre komfortlag. På vores kontinentalsenge er der tre komfortlag. Det nederste lag er som oftest udgjort af en boxmadras eller skummadras. Det midterste komfortlag er en springmadras med pocketfjedre. Her skal man tage stilling til hvilken fasthed man ønsker. Om det skal være en medium, fast eller ekstra fast madras. Det øverste lag på en kontinentalseng er topmadrassen som enten har en latex kerne eller skum/wonderpur.

Det helt særlige ved en seng med tre komfortlag er, at den skaber maksimal støtte op igennem hele sengens opbygning. En kontinentalseng er også en af de mest populære sengetyper. De tre komfortlag som en kontinentalseng indeholder, gør også, at selve sengen bliver lidt højere end øvrige sengetyper, hvilket kan være med til at give en mere ideel udstigningshøjde.

Udseendet på en Kontinentalseng

Mange vælger også en kontinentalseng pga. udseendet. En kontinentalseng har oftest et mere eksklusivt look, da den fylder lidt mere rent udseendemæssigt i rummet og syner som en større og mere kompakt seng, hvilket den i realiteten også er. En kontinentalseng kommer med en meget robust opbygning der gør at det er en seng der holder til meget. Med en kontinentalseng får man den optimale komfort.

Udvalg af kontinentalsenge på markedet

Der findes mange forskellige kontinentalsenge på markedet. De fleste der sælger senge har også denne sengetype, da det sammen med elevationssenge er den mest populære type på markedet. Hos Sengetid har vi et bredt udvalg af dansk produceret kontinentalsenge i høj kvalitet. Når du køber en kontinentalseng hos os, får du absolut rigtig meget seng for pengene og en investering i en ny kontinentalseng kan vise sig at være rigtig god når man tænker på mængden af timer man tilbringer i sin seng fordelt over sengens levetid på 10-15 år.

Vi håber du fik svar på hvad en kontinentalseng er. Skulle du stadig stå tilbage med nogle spørgsmål er du altid velkommen til at ringe til en sengeekspert på telefon 70 60 55 53.

Ældre artikler Nyere artikler


0 kommentare

Skriv en kommentar

Bemærk venligst, at kommentare skal godkendes før de bliver synlige.