Chat with us, powered by LiveChat

Skab harmoni med de rette farver

Skab harmoni med de rette farver

Start og slut dagen med ro i kroppen. Indret dit soveværelse i en afslappet stil, der får kroppen og sanserne til at falde ned. Husk på, at soveværelset er det første og det sidste du ser hver dag. Det har derfor en stor påvirkning på humøret og velværet. Farver og stemninger påvirker kroppen forskelligt og det er derfor essentielt, at du tænker over hvordan du bruger eller måske ikke bruger farverne i soveværelset.

Om du er til lyse farver og hvide vægge eller til mørke farver og ”hule” stemning, så er kombinationen i brugen af farver vigtige. Det vil gøre, at kroppen har den bedste forudsætning for at slappe af og falde hurtig til ro. Farver påvirker vores humør og dagligdag mere end du tror. Farver har forskellige virkninger på kroppen og da soveværelset er der, hvor du skal slappe af og lade op til en ny dag, er det en god ide, at tænke over hvilke farver der indbyder til hygge, afslapning og ro. Netop dette ligger Norhland’s kollektion af interiør op til, med de rolige farver der er æstetiske og smukke. De 12 farver fra Norhland´s kollektion af interiør kan kombineres på mange måder, så du får det rette udtryk der passer til dig og din boligindretning. Norhlands kollektion indeholder b.la sengetøj, sengetæpper, puder og plaider, der er med til at bløde rummet op og fremhæve din personlighed.

Lad sengen være i fokus
Da sengen som regel er det største møbel i soveværelset og dermed også er det mest dominerende møbel, så er det en god ide, at tænke over hvordan du anvender farver i og omkring sengen. De valgte farver du anvender omkring sengen vil påvirke resten af rummet. Men du skal også tage afsæt i farverne på væggene, så hele rummet harmonerer og hænger godt sammen med tekstiler og indretningsstil.

Hvis du har en meget mørk seng, kan det være en god idé at bruge sengetøj der er lyst, som f.eks. det grå, rosafarvet eller sandfarvet sengetøj fra Norhland. På den måde vil dit sengetøj fremhæve din seng og de flotte detaljer. Har du derimod en meget lys seng, kan det være en god ide at anvende sengetøj med farver, da det er med til at skabe en kontrast til sengen, så farverne ikke flyder sammen og ødelægger oplevelsen for sanserne.

Produceret med omtanke
Norhlands kollektion af sengetøj og lagner er produceret med omtanke for dig og vores smukke natur. Det er fremstillet af 100% bomuld, der er Standard 100 by OEKO-TEX certificeret og er så fin og skånsom mod huden. Forkæl dine sanser med smukt og luksuriøst sengetøj fra Norhland, af rene linjer og rolige farver der påvirker dine sanser.