Chat with us, powered by LiveChat

Senge til forskellige personlighedstyper kan købes hos Sengetid.dk

Senge til forskellige personlighedstyper kan købes hos Sengetid.dk

Alle mennesker er forskellige, og det har vi taget højde for hos Sengetid. Vores senge er nøje udvalgt, og vi går ikke på kompromis med hverken kvalitet eller udseende. Vores senge-specialister står altid klar til at guide dig igennem valget af en ny seng og dertilhørende tilbehør. 

Vi sælger senge til forskellige personlighedstyper, og gennem vores samtaler med forbrugerne lærer vi hele tiden noget nyt. Vi tager forbrugernes råd til os, og forsøger at favne så bredt som muligt - uanset personlighedstype. 

Folk med fysiologiske udfordringer og sengeliggende har brug for ekstra komfort

Hvis du er sengeliggende, døjer med rygproblemer eller andre fysiologisk udfordringer, har din krop brug for ekstra støtte og fleksibilitet. Vi anbefaler, at investere i en af vores stilfulde elevationssenge, som kan justeres efter ønskede behov. Ved hjælp af hæve sænke funktionen kan hoved- og bendelen indstilles, hvilket kan afhjælpe hovedpine, hævede ben eller fødder. Det er vigtigt at lytte til sin krop, da vi bruger mange timer i sengen. 

Et andet punkt som er essentielt at have med i sine overvejelser, er højden på sengen. Ved rygproblemer, eller andre skavanker, anbefales der en høj ind- og udstigningshøjde for at skåne kroppen. Dette opnås ved høje sengeben eller en kontinentalseng

Sengen til dig uden særlige ønsker

Hvis du ikke døjer med nogle fysiske udfordringer eller særlige ønsker, er en boxseng et godt bud på en enkel og tidløs seng. Boxsengen er yderst komfortabel for kroppen, og giver en optimal støtte ved hjælp af de fem komfortzoner og to lags pocketfjedre. Når du investerer i en boxseng, får du meget seng for pengene samtidig med, at der medfølger en af vores populære støttende topmadrasser.

Føles natten varm eller kold

Der er intet værre end at vågne op og få spoleret sin nattesøvn på grund af nattesved. Nattesved er dog ikke ualmindeligt og forekommer, når kroppens temperatur overstiger 37 grader. Latex og hyperfoam er det optimale valg, hvis sengen hurtigt bliver varm om natten. Materialerne er åndbare, og leder nemmere fugten væk fra kroppen. 

Wonderpur er en anden type skumkerne, som justerer sig efter kropsvarmen, hvilket gør den optimal, hvis du har en tendens til at fryse om natten. Der medfølger en gratis latex og hyperfoam eller Wonderpur topmadras, når du køber en boxseng hos Sengetid.dk.

Din højde har betydning for sengen

Hvis du er høj, er en ekstra lang seng at foretrække. Du kan med fordel lægge 10 til 15 cm ekstra oven i din egen højde for at få en passende længde på sengen.

Udover længden på sengen, er det vigtigt at opnå en høj ind- og udstigningshøjde på sengen for at undgå overbelastning i knæleddet, som på sigt kan give konsekvenser, når du kommer op i alderen. Vores stilfulde kontinentalsenge er høje, men ellers kan du let udskifte benene på boxmadrassen med et par flotte sengeben fra Norhland

Madrassens fasthed har stor betydning for liggekomforten

Ryg- og nakkeproblemer kan sagtens skyldes et forkert valg af fasthed på madras. Derfor er det vigtigt at vælge madrassens fasthed med omhu og ved hjælp af kyndig vejledning. Husk altid at afprøve flere forskellige madrasser, inden du beslutter dig. 

Som en god tommelfingerregel skal madrassens fasthed afgøres ud fra din vægt, for at opnå den bedste liggekomfort. Jo højere vægt des hårdere madras. Er vægten under 75 kg anbefales madrassen at være af medium fasthed. 

Vejer du mellem 75 og 95 kg anbefales en fasthed på hård. Med en vægt på over 95 kr anbefales en ekstra hård madras.

Derudover har kropsbygning ligeledes indvirkning på madrassens fasthed. Kvinder har som regel bredere hofter end mænd, som kræver ekstra støtte fra en blødere madras, mens mænd med store skuldre skal kompensere med en højere hovedpude for ikke at få ondt i skuldrene, når de ligger på siden.