Chat with us, powered by LiveChat

Hvilken sengetype skal man vælge?

Hvilken sengetype skal man vælge?

Det siges, at man bruger næsten en tredjedel af sit liv på at sove. Derfor mener vi, at livet er for kort til dårlig søvn. Det er yderst vigtigt at have en seng, som er tilpasset ens behov, for at opnå en komfortabel nattesøvn. 

I dette indlæg guider vi dig igennem vores udvalg af senge, og beskriver fordelene ved hver enkelt seng. 

Tre typer senge - som alle giver en god nats søvn

Hos Sengetid har vi nøje udvalgt vores senge, for at kunne tilbyde komfort af allerhøjeste kvalitet. Hvilken seng skal man vælge, tænker du måske. Vi har alle forskellige præferencer, og dette har vi selvfølgelig taget højde for. Udover en liggekomfort i højsæde er det vores mål at tilbyde senge i et tidløst design, som passer ind i ethvert soveværelse med sans for stil og kvalitet. 

Boxseng

Er du til en alt-i-en løsning, er en boxseng løsningen. En boxseng, eller en boxmadras, er konstrueret meget let, bestående af en enkelt madras, som er omsluttet af en massiv stofbesat ramme. 

Sengen leveres komplet, og gør den derfor til en af danskernes foretrukne sengeløsninger. Det eneste du skal gøre, er at montere sengeben og placere topmadrassen. Vores boxsenge er med sit stilfulde og minimalistiske udseende et ideelt valg for den kvalitetsbevidste forbruger, som ønsker en alt-i-en løsning for en seng.

Kontinentalseng

Hvis du ønsker at højne graden af komfort, er kontinentalsengen et rigtig godt bud. Sengen består af tre lag, hvoraf nederste lag er en boxmadras, midterste lag en springmadras og øverste lag en topmadras. Liggekomforten har fået et hak op af, hvor der er garanteret en formidabel nattesøvn. 

Samtidig tilgodeses indstigningshøjden, idet sengen i sig selv er meget høj på grund af de tre lag. Vores kontinentalsenge oser af velvære og gennemgående stilfuld komfort, og er det rette valg for dig, som ikke går ned på en god nats søvn og samtidig ønsker en høj liggeposition. 

Elevationsseng

Hvis du er den ultimative livsnyder, som foretrækker at bruge lidt ekstra tid i sengen i weekenden, er en elevationsseng et fremragende bud på din kommende seng. Med en elevationsseng er det muligt at hæve og sænke hovedet eller benene i lige præcis den position, der ønskes. Se din yndlingsfilm, mens du ligger komfortabelt, eller sid op og læs en bog. 

Elevationssengen er ligeledes til stor gavn for personer med fysiologiske udfordringer, såsom hævede ben, eller som aflastning af kroppen ved eksempelvis forkølelse. Elevationssengene fra Sengetid.dk emmer af luksuriøsitet, og er et oplagt valg til forbrugeren, som ønsker lidt ekstra fleksibilitet i hverdagen.