Chat with us, powered by LiveChat

Derfor skal du går op i hjemmets gæsteseng

Derfor skal du går op i hjemmets gæsteseng

Har du ofte overnattende gæster? Så bør du have en god gæsteseng. En gæsteseng er nærmest uundværlig, hvis man har familie eller venner som overnatter ofte. Det kan fx være i forbindelse med en fest eller fordi de bor langt væk. Her sikrer en god og komfortabel gæsteseng en god nattesøvn til gæsterne, som en luftmadras, et liggeunderlag og sofaen aldrig kommer i nærheden af at kunne tilbyde. 

Det er praktisk at have en gæsteseng, hvis man af og til har gæster som overnatter. Særligt hvis man ønsker, at de får en god nattesøvn, så de er friske og udhvilet dagen efter. Derudover kan gæstesengen naturligvis også anvendes til andre formål. 

Vælg den rigtige gæsteseng

Gæstesenge fås både i forskellige størrelser og i forskellig kvalitet. Det er vigtigt at vælge en gæsteseng i god kvalitet, som er fremstillet af gode materialer – ellers kunne du lige så godt vælge den nemme løsning med en oppustelig madras. 

Desuden vil dine gæster med garanti kunne mærke forskel på, om du har valgt en gæsteseng i god kvalitet eller ej. 

Flot gæsteseng

Gæstesengens design og udtryk er også vigtigt. En gæsteseng er ikke kun et sted, hvor dine gæster skal sove – den er også et designobjekt, som skal passe ind i hjemmets øvrige indretning og få dit gæsteværelse til at fremstå både indbydende stilfuldt. 

For langt de fleste mennesker vil der være langt flere dage om året, hvor gæstesengen ikke er i brug, end dage, hvor den er. Derfor bør du vælge en gæsteseng, som er flot og præsentabel– også når den ikke er i brug.

Gæsteseng størrelse

Hvad mange ikke ved er, at gæstesenge faktisk fås i en lang række forskellige størrelser. Dermed har du mulighed for at finde en gæsteseng, som passer til den plads, du har til rådighed, uanset hvordan du bor.

Du kan således få gæstesenge som er både 80 cm, 90 cm, 120 cm, 140 cm, 160 cm, 180 cm og 210 cm brede og enten 200 cm eller 210 cm lange. Har du et stort gæsteværelse, og vil du være sikker på at dine overnattende gæster får en uforglemmelig nat, kan du fx vælge en gæsteseng i størrelsen 140x200 cm, hvor der er masser af plads. En sådan seng kaldes også for en halvandenmandsseng. 

Har du omvendt et lille gæsteværelse, eller skal gæstesengen stå i et rum, som også benyttes til andre formål, fx et kontor, kan du med fordel vælge en lille gæsteseng i målene 80x200 cm eller 90x200 cm.

Der findes også flere forskellige typer af gæstesenge. Gæstesenge fås nemlig som både elevationssenge, kontinentalsenge og boxsenge

Eksklusive gæstesenge fra danske Norhland

Hos Sengetid.dk finder du et stort udvalg af eksklusive og smukke Norhland gæstesenge. Norhland er et dansk brand, med fokus på godt håndværk, smukt design og uovertruffen komfort. Alle Norhland senge er således håndlavede af danske håndværkere, og udelukkende fremstillet af nordiske kvalitetsmaterialer. 

Med en Norhland seng, vil dine gæster både få en dejlig og komfortabel nattesøvn, og du vil få et designobjekt, som vil pryde dit gæsteværelse, eller ethvert andet værelse, som sengen står i.