Chat with us, powered by LiveChat

Norhland produceres i Danmark og er indbegrebet af dansk design og håndværk i topklasse

Sengetid er eksklusiv forhandler af håndlavede kvalitetssenge fra Norhland. Vi tager de stolte nordiske håndværkstraditioner alvorligt, og sengene fra Norhland er naturligvis designet og fremstillet i Danmark. Men når du vælger en seng fra Norhland, så er der trods det smukke ydre ikke gået på kompromis med funktionaliteten. Vores kvalitets elevationssenge fra Norhland er eksempelvis ikke bare smukke, de er funktionelle designobjekter.

Mest populære produkter

 

Vi hjælper dig med at få din Norhland seng gjort klar

Vores guides er med til at give dig det bedste udgangspunkt til din kommende Norhland seng. Guiden hjælper dig med at finde den rette topmadras og fasthed til din nye kvalitetsseng fra Norhland. HUSK! Det er meget individuelt ud fra højde, drøjde og personlige præferencer.

Udover det kan du læse nærmere om, hvordan du samler din nye Norhland seng.


Er du fortsat i tvivl om valg af fasthed eller topmadras, så kontakt en af vores sengeeksperter på chat eller telefon 70 60 55 53

Norhland er dansk producerede senge i absolut topklasse

Norhland er et livsstilsbrand, der er sammensat af tre smagfulde ingredienser: Indretning, Design og Håndværk.

Hos Sengetid ved vi godt, at en god og tryg søvn skaber skønne drømme. Men drømmene om natten foregår i underbevidstheden, som du ikke selv kan styre. Anderledes forholder det sig med alle de drømme, du går rundt med i vågen tilstand. Dem kan du selv være med til at påvirke og indfri. Du kan drømme om lykke, den store kærlighed eller en bedre verden, men måske også bare drømme om en lækker, ny stil i soveværelset – en stil, der kan forberede dig mentalt på en god søvn og flere gode underbevidste drømme? Dén drøm kan Sengetid som eksklusiv forhandler af Norhland senge og accessories være med til at opfylde.